life in the ghetto...

mandag den 5. marts 2007

Nørrebro

Ja, så skete det uundgåelige. Tosserne besluttede sig for at rydde Ungdomshuset, og sådan en begivenhed kan en samling kommende fotojournalister jo ikke lade gå ufotograferet hen. Så da vi slap ud af skolen torsdag formiddag nærmest løb vi hjem efter kamera og hoppede på et tog. Her fra ghettoen var vi Valdemar og jeg. Med os var Christian fra vores hold og en af de internationale studerende, John, var allerede taget afsted om morgenen. Vi landede i København ved 4-tiden og blev kørt til Nørrebro af Valdemars bror. Vi var ikke engang kommet helt ud af bilen, inden vi blev stoppet af civilpolitiet, som skulle høre, hvorfor vi stod og fedtede med tre stk. røde hjelme. Efter at have flashet pressekort og kameraere lod de os fortsætte mod Nørrebro.
Det blev til tre intense dage med en masse fotografering, gåen rundt i København, frustrationer, action, tåregas og sjov. Fredag aften stødte endnu to internationale til, så pigerne i NV legede hostel og lod os sove på gulvet. Perfekt.

Billederne blev for mit vedkommende en blandet landhandel. Det er bestemt svært at fotografere under de forhold, men pisse god øvelse.

Johns billeder her, min kan ses her. Jeg opdaterer listen, som folk lægger billeder ud.

- Emil

Ingen kommentarer: